Reseptien uusiminen

Voit uusia reseptisi meidän kauttamme. Omat reseptisi voit uusia ja tarkistaa myös osoitteesta www.kanta.fi kohdassa Omakanta. Palveluun pääset pankkitunnuksillasi.

Lääkeneuvonta

On tärkeää, että tunnet lääkityksesi. Olemme täällä apteekissa lääkitysturvallisuuden asiantuntijoita: käänny puoleemme aina, jos sinulla on kysyttävää lääkkeiden ottamisesta tai annostuksesta. Selvitämme lääkityksesi mahdolliset yhteis- tai haittavaikutukset.

Apteekissa on panostettu jatkuvaan koulutukseen. Henkilökunnan osaamista kehitetään sekä lääkeosaamisen että asiakaspalvelun osalta. Aktiivisen koulutuksen ja hyvien työvälineiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina ajanmukaisen tiedon lääkkeistä ja niiden käytöstä. Farmaseuttimme ovat myös hankkineet erityisosaamista astman, diabeteksen ja sydänsairauksien lääkehoidosta.

Lääkehoidon tarkistuspalvelu

Lääkehoidon tarkistuspalvelu on normaalia neuvontaa kattavampi palvelu. Sen avulla varmistetaan, että lääkkeiden annostus ja ottoajat vastaavat hyväksyttyä hoitokäytäntöä,sekä kartoitetaan lääkitysten mahdolliset päällekkäisyydet, yhteisvaikutukset ja yhteensopimattomuudet. Asiakas saa tarkastuksesta kirjallisen yhteenvedon. Tarkastukseen varataan aikaan noin 30 minuuttia. Tarkastusaika tulee varata etukäteen. Palvelu on maksullinen.

Astmapalvelu

Erityispätevyyden suorittanut farmaseuttimme auttaa astman hoidon ongelmissa. Mikäli sinulla on ongelmia esim. lääkkeiden ottamisessa tai PEF-mittauksissa tai oma vointisi huolestuttaa sinua, voit varata ajan astmapalvelustamme. Palveluun sisältyy kokonaistilanteen kartoitus ja yksilöllinen ohjaus. Palvelu on maksullinen.

Annosjakelupalvelu

Mikäli sinulla tai läheiselläsi on vaikeuksia lääkkeiden päivittäisessä jakelussa ja muistamisessa, on annosjakelupalvelu hyvä ratkaisu. Lääkkeet toimitetaan kahdeksi viikoksi kerrallaan yksittäisiin annospusseihin jaettuina. Annosjakelupalvelu helpottaa arkea ja varmistaa turvallisen lääkehoidon. Tarkistamme lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää apteekista.

Lääkejätteet

Apteekkimme ottaa vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Apteekkari on vastuussa lääkkeiden laadusta apteekissa. Jos lääkkeet ovat olleet asiakkaan hallussa, ei niitä voi enää myydä uudelleen. Tämän vuoksi käyttämättömiä lääkkeitä ei myöskään hyvitetä asiakkaalle. Käytäntö perustuu lääkelakiin ja viranomaisten apteekeille antamiin ohjeisiin.

Opetusapteekkina toimiminen

Pidämme huolta myös tulevaisuuden tekijöistä. Toimimme opetusapteekkina eli tarjoamme harjoittelupaikkoja farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille. Myös koululaiset voivat suorittaa työelämään tutustumisjaksonsa (TET) apteekissamme ja tutustua alaan.