Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO-tuotteet on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Niiden raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samalla mahdollisimman hellävaraisia. Omat tuotteet löytyvät eri ihotyypeille ja esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

ACO:n Daily Care –sarjassa on tuotteita eri ihotyypeille. Ne tekevät ihosta pehmeän, kirkkaan ja kosteutetun. ACO:n ikääntyneemmän ihon Anti age –tuotteet parantavat ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja heleyttä.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avène

Avène on monipuolinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Useimmat sarjan tuotteista ovatkin saaneet arvostetun Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen. Hoitavia ainesosia tuotteissa on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

SVR

Jo 60 vuoden ajan ranskalaisen SVR-dermokosmetiikkasarjan intohimona on ollut tarjota herkälle iholle dermatologisia ratkaisuja korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. Juuri optimaaliset aktiiviainepitoisuudet takaavat nopeita ja näkyviä tuloksia. SVR:n tuotteet ovat saavuttaneet sekä ihotautilääkäreiden että tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 47 maassa ympäri maailmaa. SVR kasvaa nopeasti, mutta silti se pysyy uskollisena arvoilleen – eettinen lähestymistapa, luotettavuus, huippulaatu ja ekologisuus.

Tuotteet eivät sisällä kiistanalaisia ainesosia ja ne testataan riippumattomassa laboratoriossa hormonihäiritsijöiltä. Tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käytössä ja sopivat myös herkimmälle iholle.

Look good feel good!

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotteiden koostumukset ovat tarkkaan tutkittuja, jotta varmistetaan sekä niiden siedettävyys että turvallisuus. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin. Sarjasta löytyvät myös herkän ihon aurinkotuotteet vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay – lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Tuotesarjan omille sivuille »

ATOPIK

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Tuotesarjan omille sivuille »

CeraVe

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty ihonhoitosarja. CeraVe-tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia, rasvahappoja ja muita lipidejä. Ne on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä.​Valikoimaan kuuluu niin kasvojen kuin koko vartalonkin tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »